INDUL TÁRSADALMI INNOVÁCIÓS MENTORKÉPZÉSÜNK

A Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratórium projekt keretében díjmentes kurzus indul, amelyre 2024. március 14-ig lehet jelentkezni.

A kurzus fő célja a társadalmi innovációs projektek mentorálási folyamatainak és a mentor szerepének megismertetése, elméleti és gyakorlati képzésen való elsajátítása és begyakorlása. A 60 órás – videós, online és személyes modulokból álló – gyakorlatorientált képzés során a résztvevők számára definiálásra kerülnek a társadalmi innovációs projektek menedzsment szintű és megvalósítási folyamatai, a mentor szerepe, az üzleti modellek, a piackutatás, a networking, a kommunikáció és a társadalmi hatásmérés.

Amit a képzés kínál:

  • új szemléletmód;
  • a társadalmi innováció folyamatának megismerése;
  • a társadalmi innovációs projektek mentorálásához szükséges kompetenciák fejlesztése;
  • jó gyakorlatok megismerése;
  • egy új szakmai fórumhoz történő csatlakozás lehetősége.

A képzés minden olyan szakembernek (állami, akadémiai, gazdasági, civil szektorból) szól, aki társadalmi innovációs projekteket kezdeményez, menedzsel, támogat, vagy a jövőben szeretne mentorként tevékenykedni, nyitott az új kezdeményezések iránt, és szívesen csatlakozik egy most létrejövő szakmai hálózathoz. A képzéseket az ELTE, a Miskolci Egyetem és a Pannon Egyetem valósítja meg azonos tartalommal, ugyanazon oktatók bevonásával, de eltérő ütemezéssel. A Társadalmi Innovációs Menedzser képzést elvégzők számára kifejezetten ajánlott.

Az utolsó alkalommal meghirdetett képzéssel kapcsolatos részletek ITT elérhetők.

Jelentkezési határidő: 2024. március 14. (csütörtök) 16.00