Pályázatok, felhívások

A Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratórium mára Magyarország egyik vezető társadalmi innovációval foglalkozó műhelyévé vált, az alábbi menüpontban a társadalmi innováció iránt érdeklődők számára ajánlunk néhány érdekes lehetőséget.

Aktuális pályázatok, felhívások

 • Társadalmi Innovációs Díj (2024. július)

A Kulturális és Innovációs Minisztérium felhívására természetes személyek és szervezetek jelentkezhetnek olyan új ötlettel (termékkel, szolgáltatással, modellel), amely társadalmi szükséglet kielégítésére irányul, társadalmi kapcsolatokat erősít vagy együttműködést alakít ki, megoldást nyújtva társadalmi folyamatokat befolyásoló problémákra, javítva egy adott térség vagy közösség jólétét.

Határidő: 2024. július 31.
Részletek

 • Európai Társadalmi Vállalkozás Monitor 2023-2024 (European Social Enterprise Monitor, ESEM)

A 31 országban zajló kutatás eredményei segítenek a hazai és nemzetközi ökoszisztéma összehasonlításában. A válaszok segítenek orvosolni a társadalmi vállalkozásokra és induló vállalkozásokra vonatkozó adatok hiányát nemzeti és európai szinten. A felmérésben összegyűjtött adatok segítenek a jogalkotóknak, a döntéshozóknak és a finanszírozóknak jobban megérteni a szféra kihívásait és igényeit, lehetővé téve a jövőbeni jobb finanszírozási keretek, jogszabályok, szakpolitikák kidolgozását.

Részletek

Korábbi pályázatok, felhívások

 • GRESODI – Felhívás társadalmi vállalkozások számára (2024. május)
  Részletek

 • European Conference on Knowledge Management 2024 – konferenciafelhívás
  Részletek

 • European Social Fund+ program: pályázat társadalmi vállalkozások számára (2023. december)
  Részletek

 • European Social Fund+ program: pályázat a NEET-fiatalok továbbképzését szolgáló társadalmi innovációk megvalósítására (2023. november)
  Részletek