Pályázatok, felhívások

A Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratórium mára Magyarország egyik vezető társadalmi innovációval foglalkozó műhelyévé vált, az alábbi menüpontban a társadalmi innováció iránt érdeklődők számára ajánlunk néhány érdekes lehetőséget.

Aktuális pályázatok, felhívások

 • GRESODI – Felhívás társadalmi vállalkozások számára

GRESODI (GREen (zöld), SOcial (társadalmi) és DIgital (digitális)) projekt célja az olyan társadalmi vállalkozások ösztönzése, felkutatása és mentorálása különböző célterületeken Magyarországon, Ausztriában és Spanyolországban, amelyek zöld és digitális innovációval járulnak hozzá a vidéki gazdaság felélénkítéséhez, biztosítva a fenntartható növekedést és a társadalmi befogadást.

A felhívás keretében 15 projektet (5 projekt/ország) választunk ki, amelyek a kiválasztást követően részt vesznek egy 12 hónapos inkubációs programban.

Részletek
Jelentkezési határidő: 2024. június 10.

 • Európai Társadalmi Vállalkozás Monitor 2023-2024 (European Social Enterprise Monitor, ESEM)

A 31 országban zajló kutatás eredményei segítenek a hazai és nemzetközi ökoszisztéma összehasonlításában. A válaszok segítenek orvosolni a társadalmi vállalkozásokra és induló vállalkozásokra vonatkozó adatok hiányát nemzeti és európai szinten. A felmérésben összegyűjtött adatok segítenek a jogalkotóknak, a döntéshozóknak és a finanszírozóknak jobban megérteni a szféra kihívásait és igényeit, lehetővé téve a jövőbeni jobb finanszírozási keretek, jogszabályok, szakpolitikák kidolgozását.

Részletek

Korábbi pályázatok, felhívások

 • European Conference on Knowledge Management 2024 – konferenciafelhívás
  Részletek

 • European Social Fund+ program: pályázat társadalmi vállalkozások számára (2023. december)
  Részletek

 • European Social Fund+ program: pályázat a NEET-fiatalok továbbképzését szolgáló társadalmi innovációk megvalósítására (2023. november)
  Részletek