TELEPÜLÉSI OTTHONOSSÁG ÉS KÖZÖSSÉGI ALAPÚ KREATÍV SZOLGÁLTATÁSOK

2023. május 23-án rendezik a „Helyi fejlesztések, jó kormányzás”  nyolcadik tematikus fórumát.

A fórum napirendje: 

  • Köszöntő, felvezetés – a TINLAB kutatási tevékenységének rövid ismertetése (Juhász Adriána, a fórum szakmai vezetője)
  • Városlakók településviszonyulásának feltárása: települési otthonosság és a társadalmi innováció lehetőségei a településfejlesztésben – Nyírbátori lakosok környezetpszichológiai helyei (Dúll Andrea Magdolna intézetigazgató és Balázs Bálint PhD-hallgató, ELTE Pedagógia és Pszichológiai Kar, Ember-Környezet Tranzakció Intézet)
  • Közösségi alapú kreatív ipari szolgáltatások és energiahatékony szelíd technológiák kutatása és fejlesztése (Arapovics Mária habilitált egyetemi docens, ELTE Társadalomtudományi Kar)
  • Kerekasztal beszélgetés

A rendezvényen való részvétel online és személyes formában is lehetséges. Részvételi szándékát kérjük, hogy az alábbi linken keresztül jelezze legkésőbb 2023.május 19-ig. 

A Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratórium (TINLAB) célja a társadalmi innováció nemzeti szintű fejlesztési keretrendszerének kidolgozása. A társadalmi innováció definiálása és tematikus fórumok működtetése keretében az akadémiai, civil, állami és gazdasági szereplőknek lehetősége nyílik együtt dolgozni új kutatási és innovációs programokon.

Időpont: 2023. május 23. 13:00-15:00 
Helyszín: 1025 Budapest, Vérhalom utca 33/a