A SMART TECHNOLÓGIÁK ÉS A TÁRSADALOM

2023. május 23-án rendezik a „Társadalmi Innováció Menedzsmentje” tematikus fórum következő találkozóját. 

A fórum napirendje: 

  • Köszöntő, az elmúlt időszak TINLAB-tevékenységeinek ismertetése (Farsang Zoltán, a fórum szakmai vezetője és Hollósi Szabolcs, a HÁRFA Alapítvány elnöke)
  • A smart technológiák társadalmi elfogadottsága (Csizmady Adrienne kutatóprofesszor, ELKH Társadalomtudományi Kutatóközpont,  „A jövőtechnológiák társadalmi elfogadottsága” kutatócsoport)
  • Smart technológiák a hátrányos helyzetű emberek szolgálatában (Tausz Katalin professor emeritus, ELTE TáTK, „A jövőtechnológiák társadalmi elfogadottsága” kutatócsoport)
  • Kerekasztal-beszélgetés

A rendezvényen való részvétel online és személyes formában is lehetséges. Részvételi szándékát kérjük, hogy az alábbi linken keresztül jelezze legkésőbb 2023. május 19-ig.  

A Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratórium (TINLAB) célja a társadalmi innováció nemzeti szintű fejlesztési keretrendszerének kidolgozása. A társadalmi innováció definiálása és tematikus fórumok működtetése keretében az akadémiai, civil, állami és gazdasági szereplőknek lehetősége nyílik együtt dolgozni új kutatási és innovációs programokon.

Időpont: 2023. május 23. 15:00 – 17:00
Helyszín: Ex Ante Tanácsadó Iroda (1025 Budapest, Vérhalom utca 33/a)