TELEPÜLÉSSZONDA – TÁRSADALMI INNOVÁCIÓ A TELEPÜLÉSTERVEZÉSBEN

2023. október 18-án rendezik a „Társadalmi Innováció Menedzsmentje” tematikus fórum (TIM) következő találkozóját. 

A fórum napirendje:

  • Köszöntő, felvezetés – az előző fórum óta eltelt időszak TINLAB tevékenységeinek ismertetése (Farsang Zoltán, a TIM fórum szakmai vezetője és Hollósi Szabolcs a HÁRFA elnöke)
  • Településszonda – Társadalmi innováció a települési tervezés és vezetés adatvezérelt, partnerségi megújításának szolgálatában (Ditzendy Károly Arisztid ügyvezető, HROD Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ)
  • Kerekasztal-beszélgetés a fórum résztvevőivel az innovatív, adatvezérelt, közösségi tervező és vezetéstámogató eszköz kapcsán
  • A TINLAB TIM további munkatervének ismertetése (Farsang Zoltán, a fórum szakmai vezetője)

A rendezvényen való részvétel online és személyes formában is lehetséges. Részvételi szándékát kérjük, hogy az alábbi linken keresztül jelezze legkésőbb 2023. október 13-ig (16:00).  

A Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratórium (TINLAB) célja a társadalmi innováció nemzeti szintű fejlesztési keretrendszerének kidolgozása. A társadalmi innováció definiálása és tematikus fórumok működtetése keretében az akadémiai, civil, állami és gazdasági szereplőknek lehetősége nyílik együtt dolgozni új kutatási és innovációs programokon.

Időpont: 2023. október 18. 13:00 – 15:00
Helyszín: Ex Ante Tanácsadó Iroda (1025 Budapest, Vérhalom utca 33/a)